Vietä Ystävänpäivää 14.2. teatterissa!


Miten muistaisi ystävää Ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2019? Yksi hieno ele on tuoda hänet teatteriin - tai tulla vaikka useamman ystävän kanssa yhdessä! Ystävänpäivänä Porin Teatterissa esitetään kaksi näytöstä klo 19 alkaen, toinen nähdään päänäyttämöllä ja toinen pienellä näyttämöllä:

 

PÄÄNÄYTTÄMÖLLÄ 14.2.klo 19.00

JÄRJEN JA TUNTEEN TYTTÄRET

Dramatisointi ja ohjaus: Tommi Kainulainen (vier.)
Lavastus: Teemu Loikas
Puvustus: Taru Liipola
Valosuunnittelu: Timo Alhanen (vier.)

Loistavat arvostelut saanut kotimainen kantaesitys!

Kaksi nuorta naista saapuu kohtalon oikusta samaan talouteen 1890-luvun Helsinkiin – työntekoon tottunut Hilma piikomaan ja pappissuvun haaveellinen tytär Anna opiskelemaan. Sopeutuminen naisasianainen ja matkakirjailijatar Augusta Ahstedtin huushollin vaatimuksiin ei ole helppoa, mutta lahjakkaat naiset pyrkivät korkealle. Riittääkö heidän sinnikkyytensä, kun vastassa ovat sovinnaisuussääntöjen paineet, palvelijoiden ja herrasväen kuilu ja rakkauden arvaamattomat oikut?

Enni Mustosen kiehtova historiallinen romaanisarja Järjen ja tunteen tarinoita kuvaa kahden naisen rinnakkaisia kohtaloita sääty-yhteiskunnan, naisasian, sortovuosien ja itsenäistymisen Suomessa. Tämä viisiosaisen kirjasarjan kolme ensimmäistä osaa on dramatisoitu nyt Porin Teatterin päänäyttämölle.

 

PIENELLÄ NÄYTTÄMÖLLÄ 14.2. KLO 19.00

PALMGREVYY - MUSIIKILLINEN REVYYTTELY

Käsikirjoitus: Ulla-Mari Piipponen
Ohjaus: Miia Lindström
Musiikin ohjaus: Miina Mikkonen

"Viihdettä ja musiikki-iloittelua ajalta, jolloin tv-kanavia oli kaksi ja presidentit olivat kekkosia."

 

LAHJAKORTTI TEATTERIIN - KULTTUURIA RAKASTAVAN YSTÄVÄN TOIVELAHJA!

Jos miettii ystävänpäivälahjaa, jonka voisi sujauttaa kortin mukana samaan kirjekuoreen, on lahjakortti Porin Teatteriin oiva vaihtoehto! Lahjakortti on elämyslahja, joka tuo hyvää mieltä pitkäksi aikaa. Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle ja tätä rahamäärää vastaan lahjakortin saaja voi lunastaa teatterilippuja kaikkiin Porin Teatterin näytelmiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se tulee vaihtaa varsinaiseen pääsylippuun viimeistään 7pv ennen haluttua esitystä. Lahjakortteja myyvät teatterin lippukassa sekä Lippupisteen toimipaikat kautta maan.

 

LIPPUTIEDUSTELUT (02) 6344 840 / Porin Teatterin lipunmyynti