Näytäntökausi on päättynyt - aurinkoista kesää ja tervetuloa taas syyskaudella Suomen kauneimpaan teatteriin!


Kevään näytäntökausi on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta kaudesta ja koko näytäntövuodesta!

Myös lippukassa on siirtynyt kesälomille. Kassa on suljettuna ke 29.5. - ke 31.7.

Porin Teatterin puhelinpalvelu numerossa 02 6344 80 päivystää koko kesän ma-la 9-21 ja su klo 10-18.

 

Lipunmyynti palvelee jälleen elokuussa 2019:
- torstaina 1.8. klo 11-17
- perjantaista 2.8. perjantaihin 16.8. (ma-pe 10-17, la-su suljettu)
- lauantaista 17.8. alkaen lippukassa avoinna normaalisti

 

Syyskausi käynnistyy suurmusikaalilla My Fair Lady!

Klassikkomusikaali saa ensi-iltansa Suurella näyttämöllä 7.9.2019

Maailman rakastetuimpiin musikaaleihin kuuluva My Fair Lady sai ensi-iltansa Broadwayllä vuonna 1956 ja samanniminen elokuvaversio valmistui 1964. Tarina on monitasoinen läpileikkaus yhteiskunnan kerroksiin ja niiden välisiin rajoihin. Englannin kielen ja brittien luokkayhteiskunnan nyansseihin perustuva näytelmäteksti on olennaisessa osassa näytelmän ydinteematiikkaa, mutta suomentaja Mikko Koivusalo on onnistunut, etenkin laulujen teksteissä, tavoittamaan tarinan ydinsanoman erinomaisesti. Mukaansatempaavat sävelmät ovat tuttuja, mutta aina yhtä tuoreita. Puhumattakaan musikaaliin valmistuvista upeista lavastuksista ja puvuista!

Porin Teatterin musikaalin päärooleissa loistavat Maarit Niemelä Elizana ja Teemu Niemelä Henry Higginsinä. Näytelmän ohjaa Tommi Kainulainen, joka ohjasi Porin Teatteriin myös yleisö- ja arvostelumenestykseksi nousseen Järjen ja tunteen tyttäret -draamanäytelmän. Koregrafiasta vastaa Timo Saari ja kapellimestarina toimii Seppo Tyni. Produktiossa on mukana 9-henkinen ensemble ja 7 muusikosta koostuva orkesteri.

Musikaaleja on monia, mutta My Fair Lady on genressä omaa luokkaansa!

Lue lisää näytelmästä >>