Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

ANNELI SAARISTO – ELÄMÄNI LAULUJA

Upea ja sielukas Anneli Saaristo tulkitsee karismaattiseen tyyliinsä laajasta ohjelmistostaan sekä yleisön rakastamia tuttuja että harvemmin kuultuja kappaleita mittavan uransa varrelta. Tarinoiden ja sävelien kuljettamana liikutaan tunteiden äärilaidasta toiseen, hersyvästä naurusta vakavampiinkin asioihin.

Saaristo aloitti uransa 1970-luvulla tanssiorkesterin solistina. Suurelle yleisölle hän tuli tutuksi Suomen euroviisukarsinnoissa vuonna 1978 kappaleella Sinun kanssasi, sinua ilman. Laulajan lopullisena läpimurtona voidaan pitää vuoden 1989 euroviisukarsintoja. Saaristo esitti kappaleet Oi äiti maa ja La Dolce Vita, joista ensin mainittu sijoittui kolmanneksi ja jälkimmäinen voitti! Lausannessa järjestetyissä euroviisuissa La Dolce Vita sijoittui seitsemänneksi, mikä oli siihen Suomen paras sijoitus suhteutettuna osallistujamaiden määrään. Saaristo on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, mm. Knokken-festivaaleilla, Rostockin kansainvälisessä Menschen und Meer -laulukilpailussa sekä Dresdenissä järjestetyssä kilpailussa.

Artistin tunnetuimpiin lauluihin lukeutuvat edellä mainittujen hittikappaleiden lisäksi Viimeinen känni, Evakon laulu, Päättyneet juhlat, Appelsiinipuita aavikkoon ja Kypsän naisen blues. Miten enkeleitä vietellään -projektissa hän tulkitsi Bertolt Brechtin runoja Monna Kamun ja Liisa Tavin kanssa. 2000-luvulla Saaristo oli mukana Rakkauden kiertokulku -konserteissa Eija Kantolan ja Marjorien kanssa.

Saaristo on toiminut myös näyttelijänä muun muassa Turun kaupunginteatterissa sekä Timo Koivusalon elokuvassa Kaksipäisen kotkan varjossa (2005).

Pianistina konsertissa esiintyy Eliina Mäkiranta.

http://www.annelisaaristo.com/

"Yleisön rakastamia tuttuja sekä harvemmin kuultuja kappaleita mittavan uran varrelta."
Anneli Saaristo: Esiintyjä, laulu Eliina Mäkiranta: Esiintyjä, piano
Esityspaikka: Päänäyttämö Konsertin kesto: 1h 30min (sis. väliaika)
Liput: 32 € peruslippu

Rooleissa

26.2.2022 klo 14:00 Lippuja saatavilla
osta liput
26.2.2022 klo 18:00 Lippuja saatavilla
osta liput
Konsertin kesto: 1h 30min (sis. väliaika)
Liput: 32 € peruslippu
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Anneli Saaristo: Esiintyjä, laulu Eliina Mäkiranta: Esiintyjä, piano

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840

TIEDOTE: Koronapassi käyttöön Porin Teatterissa 22.11. alkaen. Lue lisää >>