header image

Teatteriesitys ja ruokailu

Ruokailupaketti sisältää lipun Porin Teatterin esitykseen sekä ruokailun Ravintola Torerossa tai Rossossa ennen tai jälkeen esityksen.

Esityksiin tulevat asiakkaat saavat lippunsa lippukassalta tullessaan esitykseen. Koko paketti maksetaan yhdellä kertaa ravintolaan ruokailun jälkeen. Pakettia ei voi maksaa Porin Teatterin tai Lippupisteen lahjakortilla. Alku- ja jälkiruoka on kaikille sama, pääruuan saa itse valita.

Ruokailupakettivaraukset tehdään suoraan Original Sokos Hotel Vaakuna Porin myyntipalvelun kautta puh. 029 004 2002.

Hinta / yksittäiset

PUHENÄYTELMÄT
S-Etukortilla 57 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 60 € / hlö

VIE MEREN TUOKSUUN (DRAMATISOITU KONSERTTI)
S-Etukortilla 61 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 64 € / hlö

 

Hinta / ryhmä (≥11 hlöä)

PUHENÄYTELMÄT
57 € / hlö

VIE MEREN TUOKSUUN (DRAMATISOITU KONSERTTI)
61 € / hlö

Huom! Ryhmälaskuista ei myönnetä Bonusta, koska Bonusetu on henkilökohtainen.

Hinnat voimassa kevään 2021 loppuun.

logo

Varaukset ja lisätiedot

Original Sokos Hotel Vaakuna Porin myyntipalvelu arkisin klo 8.00-16.00 ja lauantaisin suljettu.
puh. 029 004 2002 tai email: sales.pori@sokoshotels.fi
Gallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI

Ravintola Torero

Yrjönkatu 12, 28100 PORI

ALKUUN
Tapaslajitelma
tapassalaattia, oliiveja, ilmakuivattua porsasta, melonia ja manchegojuustoa

PÄÄRUOKA
Grillattua broileria, sahramicremosaa, espanjalaisia kasviksia, appelsiini-hunajajogurttia

TAI

Pariloitua lohta, lohkoperunoita, espanjalaisia kasviksia, chili-bearnaisekastiketta

JÄLKIRUOKA
Crema Catalana (= espanjalainen paahtovanukas)

Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Toreron teatterimenu kevät 2021

Ravintola Rosso

Antinkatu 11, 28100 PORI

ALKUUN
Marinoitua mozzarellaa

PÄÄRUOKA
Pariloitua lohta, kermaista tattikastiketta ja perunamuusia (L, G)

TAI

Vuohenjuusto-kananpoikaa, grillattua broilerinfileetä, vuohenjuustomoussea, marsalakastiketta ja yrteillä maustettuja lohkoperunoita (VL,G)

JÄLKIRUOKA
Tiramisu (L,G) (sisältää Amaretto -likööriä)

Rosson teatterimenu kevät 2021

Tilausravintola Satakunta Sali

Gallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI

Ryhmille (min. 25 hlöä)

ALKUUN
Kantterellikeittoa ja rapeaa savukylkeä

PÄÄRUOKA
Paistettua kuhaa, neulapapuja, palsternakkapyrettä ja sitruuna-voikastiketta

TAI

Paistettua kalkkunan sisäfilettä, neulapapuja, palsternakkapyrettä ja mustaherukkakastiketta

JÄLKIRUOKA
Marjatriffle (= lasikulhoon koottava kakku, jossa kerroksittain sokerikakkupohjaa, moussea ja marjoja

Satakunta Salin teatterimenu kevät 2021

ajankohtaista

Syyskauden 2021 ohjelmisto on julkaistu!

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

Lipunmyynti palvelee ma-pe klo 10-18 ja la klo 11-18 sekä 1 h ennen esityksen alkua.

SOITA: 02 6344 840

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI