Usein kysytyt kysymykset

Tarvitseeko Porin Teatterissa näyttää koronapassia saavuttaessa esitykseen?

Tällä hetkellä koronapassia ei kysytä teatterilla. Tiedotamme toki heti, mikäli tähän käytäntöön tulee muutos.

Miten toimitaan vuonna 2020 tai keväällä 2021 vanhentuvien lahjakorttien kanssa?

Kaikkien vuonna 2020 tai kevään 2021 aikana umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu vuoden 2021 loppuun asti.

Milloin varatut liput pitää lunastaa?

Yksittäiset liput (= alle 10 lippua) tulee lunastaa viimeistään 7 päivää ennen näytöstä.

Ryhmien tulee vahvistaa varaamansa liput viimeistään 1 kuukausi ennen näytöstä. Liput lähetetään kirjelaskuna. Lähetyskulut: 8 – 10 €.

Lipunmyyntiohjelma purkaa automaattisesti vahvistamattomat ja lunastamattomat varaukset takaisin myyntiin.

Mitkä maksutavat käyvät Porin Teatterissa?

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, laskutus (kirjelasku).

Arvoseteleistä käyvät: Virikeseteli, Tyky+ Kuntoseteli, Smartumin kulttuuriseteli, Smartum kortti, SmartumPay, Ticket Mind&Body -kortti, Edenred kortti ja mobiili, E-passi ja Eazybreak. (Huom: arvoseteli on henkilökohtainen.)

Voiko lunastettuja teatterilippuja vaihtaa toiseen näytökseen?

Lippujen vaihto mahdollista erillisellä vaihtomaksulla teatterin lippukassalla. Vaihtomaksu: 5€ / lippu tai 10€ / tilaus.

HUOM: Koronapandemian aikana lippujen vaihtaminen toiseen esitykseen onnistuu veloituksetta.

Miten teatteri on huomioinut saavutettavuuden eri asiakasryhmille?

PYÖRÄTUOLIASIAKKAAT
Pyörätuoliasiakkaat pääsevät esteettömästi sekä päänäyttämölle että Pienelle näyttämölle Hallituskadun puolelta. Päärakennuksen aulasta löytyy hissi, jolla pääsee 2. kerroksessa sijaitsevan katsomon parvekkeelle sekä väliaikaravintolaan. Päänäyttämöllä on 4 kpl pyörätuolipaikkaa (rivien 9. ja 10. päätypaikat, myös mahd. avustajalle) ja Pienellä näyttämöllä 1 kpl (1. rivin oik. reunassa). Lippuja varattaessa tulee mainita pyörätuolipaikasta. Avustaja ja pyörätuoliasiakas pääsevät ”kaksi yhden hinnalla”. Pyörätuolipaikkojen myynti tapahtuu ainoastaan teatterin omalta lippukassalta.

INVA -WC
Inva-wc sijaitsee teatterin päärakennuksen Pienen näyttämön aulakahvilan välissä. Eteisvahtimestarit opastavat mielellään.

INDUKTIOSILMUKKA
Näytökseen tuleva asiakas, joka tarvitsee induktiosilmukka -toimintoa, saa lippukassalta lainaksi vahvistimen, joka palautetaan näytöksen jälkeen kassalle. Pienen näyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin.

Pitääkö bussinkuljettajalle ostaa oma lippu?

Jos ryhmäbussin kuljettaja haluaa jäädä katsomaan esitystä, hänelle on oma paikka parvekkeella. Paikan sijainti osoitetaan lippukassalta.

Pääseekö teatterissa yleisö kurkistamaan kulissien taakse erillisellä tutustumiskierroksella?

Porin Teatteri räätälöi pyydettäessä noin 5-15 hengen ryhmälle tunnin mittaisen tutustumiskierroksen, jonka aikana ryhmä pääsee kurkistamaan Suomen vanhimman suomenkielisen teatterin esiripun taakse ja kuulee kiinnostavia tarinoita teatterin pitkästä historiasta, aina vuodesta 1884 alkaen.

Kierroksen hinta 10€/hlö. Jos ryhmä jää katsomaan myös esitystä kierroksen jälkeen, esittelyn hinta 5€/hlö. Koulu- ja päiväkotiryhmien kierrokset ovat ilmaisia. Esitysten ja harjoitusten aikana kierroksia ei voida järjestää, koska näyttämöt ovat tällöin muussa käytössä.

ajankohtaista

Porin Teatteri ei vaadi asiakkailtaan koronatodistusta

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840

TIEDOTE: Lipunmyyntiä koskevat rajoitukset poistuvat 1.10. alkaen. Lue lisää >>

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI