header image

Teatteriesitys ja ruokailu

Ruokailupaketti sisältää lipun Porin Teatterin esitykseen sekä ruokailun Ravintola Torerossa tai Rossossa ennen tai jälkeen esityksen.

Esityksiin tulevat asiakkaat saavat lippunsa lippukassalta tullessaan esitykseen. Koko paketti maksetaan yhdellä kertaa ravintolaan ruokailun jälkeen. Pakettia ei voi maksaa Porin Teatterin tai Lippupisteen lahjakortilla. Alku- ja jälkiruoka on kaikille sama, pääruuan saa itse valita.

Ruokailupakettivaraukset tehdään suoraan Original Sokos Hotel Vaakuna Porin myyntipalvelun kautta puh. 029 004 2002.

Hinta / yksittäiset

PUHENÄYTELMÄT
S-Etukortilla 58 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 61 € / hlö

VIE MEREN TUOKSUUN (DRAMATISOITU KONSERTTI)
S-Etukortilla 61 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 64 € / hlö

 

Hinta / ryhmä (≥11 hlöä)

PUHENÄYTELMÄT
58 € / hlö

VIE MEREN TUOKSUUN (DRAMATISOITU KONSERTTI)
61 € / hlö

Huom! Ryhmälaskuista ei myönnetä Bonusta, koska Bonusetu on henkilökohtainen.

Hinnat voimassa vuoden 2021 loppuun.

logo

Varaukset ja lisätiedot

Original Sokos Hotel Vaakuna Porin myyntipalvelu arkisin klo 8.00-16.00 ja lauantaisin suljettu.
puh. 029 004 2002 tai email: sales.pori@sokoshotels.fi
Gallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI

Ravintola Torero

Yrjönkatu 12, 28100 PORI

ALKUUN:

CRUDO & MANZO (L,G)
Ilmakuivattua luomunaudan entrecoteeta ja porsaan kasleria

PÄÄRUUAKSI:

PARILOITUA LOHTA (L, G)
Marokkolaiseen tapaan maustettua lohta, minttujugurttia, paahdettuja yrttiperunoita ja grillattua maa-artisokkaa,
tai
GRILLATTUA MAKSAA (L, G)
Mustapippurikastiketta, pottumuusia, puolukkaa,
friteerattuja kapriksia sekä punajuuritartaria
tai
GRILLATTUA BROILERIA (VL, G)
Tomaattimarinoitua broileria vartaassa, patatas bravas -perunoita, terttutomaattia ja minttujugurttia

JÄLKIRUUAKSI:

CREMA CATALANA (L,G)
Appelsiinilla ja inkiväärillä maustettu paahtovanukas

Ravintola Rosso

Antinkatu 11, 28100 PORI

ALKUUN:

MARINOITUJA JÄTTIRAPUJA (L)
Paahdettua aiolia, marinoitua punasipulia ja valkosipulifocaccia-leipää.

PÄÄRUUAKSI:

ITALIAN LEHTIPIHVI (G, L)
Grillattu porsaan lehtipihvi (200 g), italialaista maustevoita, ranskalaisia perunoita ja salaattia.
tai
LOHTA JA TATTIKASTIKETTA (G, L)
Pariloitua lohta, kermaista tattikastiketta, perunamuusia, pikkelöityä fenkolia ja punasipulia
tai
VUOHENJUUSTOBROILERIA (G, L, M)
Grillattua broilerinfileetä, pariloitua vuohenjuustoa, tummaa marsalakastiketta ja peruna- kasvispaistosta

JÄLKIRUUAKSI:

PANNACOTTA (L,G)
Granaattiomenahilloketta

Tilausravintola Satakunta Sali

Gallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI

Ryhmille (min. 25 hlöä)

ALKUUN:
Kantterellikeittoa ja rapeaa savukylkeä

PÄÄRUUAKSI:
Paistettua kuhaa, neulapapuja, palsternakkapyrettä ja sitruuna-voikastiketta
tai
Paistettua kalkkunan sisäfilettä, neulapapuja, palsternakkapyrettä ja mustaherukkakastiketta

JÄLKIRUUAKSI:
Marjatriffle (= lasikulhoon koottava kakku, jossa kerroksittain sokerikakkupohjaa, moussea ja marjoja

Tulostettava teatterimenu: Satakunta Sali / syksy 2021

ajankohtaista

Mauri Kunnaksen menestysteos Koiramäen Suomen historia ensi-iltaan 23. syyskuuta

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840

TIEDOTE: Viikosta 37 alkaen lipunmyyntiin liittyvät koronarajoitukset lieventyvät Porin Teatterissa. Myymme syys-lokakuun esityksiin lippuja 75% katsomoiden kokonaispaikkamäärästä. Marraskuun alussa lipunmyyntiä koskevat rajoitukset poistuvat.

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI