header image

Teatteriesitys ja ruokailu

Ruokailupaketti sisältää lipun Porin Teatterin esitykseen sekä ruokailun Ravintola Torerossa, Rossossa tai tilausravintola Satakunta Salissa ennen tai jälkeen esityksen.

Esityksiin tulevat asiakkaat saavat lippunsa lippukassalta tullessaan esitykseen. Koko paketti maksetaan yhdellä kertaa ravintolaan ruokailun jälkeen. Pakettia ei voi maksaa Porin Teatterin tai Lippupisteen lahjakortilla.

Ruokailupakettivaraukset tehdään suoraan Original Sokos Hotel Vaakuna Porin myyntipalvelun kautta puh. 029 004 2002.

Hinta / yksittäiset

PUHENÄYTELMÄT
S-Etukortilla 67 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 70 € / hlö

PARADOX ROCK-MUSIKAALI
S-Etukortilla 76 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 79 € / hlö

 

Hinta / ryhmä (≥11 hlöä)

PUHENÄYTELMÄT
67 € / hlö

PARADOX ROCK-MUSIKAALI
76 € / hlö

Huom! Ryhmälaskuista ei myönnetä Bonusta, koska Bonusetu on henkilökohtainen.

Hinnat voimassa 31.05.2024 saakka.

logo

Varaukset ja lisätiedot

Original Sokos Hotel Vaakuna Porin myyntipalvelu arkisin klo 8.00-16.00 ja lauantaisin suljettu.
puh. 029 004 2002 tai email: sales.pori@sokoshotels.fi
Gallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI

Ravintola Torero

Yrjönkatu 12, 28100 PORI

ALKUUN:
TAPASLAUTANEN (L, G)
Bresaolaa, marinoitua fenkolia ja kurkkua, manchegojuustoa, kirsikkachutneyta, grillattua chorizomakkaraa ja aiolia

PÄÄRUUAKSI:
PARILOITUA LOHTA (L, G)
Kuninkaan kastiketta, kasviksia ja espanjalaista perunakakkua
tai
PUUHIILIGRILLATTUA BROILERIA (L, G)
Tomaattimarinoitua broileria vartaassa, kuninkaan kastiketta, broccoliinia, grillattua ananasta, patatas brvas -perunoita ja aiolia
tai
GRILLATTUA MAKSAA (L, G)
Mustapippurikastiketta, paahdettua punajuurta, puolukkaa, friteerattuja kapriksia ja pottumuusia

JÄLKIRUUAKSI:
CREMA CATALANA (L, G)
Appelsiinilla ja inkiväärillä maustettu paahtovanukas

Tulosta Toreron menu >>

Ravintola Rosso

Antinkatu 11, 28100 PORI

MENU 1:
TOMAATTIKEITTO
Rosson perinteinen tomaattikeitto, yrttiöljyä ja paahdettuja siemeniä
ja
VUOHENJUUSTOBROILERI
Grillattua broilerinfileetä, pariloitua vuohenjuustoa, paprikahilloa, tummaa timjamikastiketta, paahdettuja valkosipuliperunoita ja kauden kasviksia
ja
ROSSON SUKLAAKAKKU
Itsetehtyä, pähkinäistä suklaakakkua, vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta

MENU 2:
MOZZARELLAA JA MARINOITUA TOMAATTIA
Mozzarellaa, marinoitua tomaattia ja rucolaa
ja
GRILLIPIHVI
Grillattu naudan ulkofileepihvi, yrttimaustevoita, tummaa timjamikastiketta, kauden kasviksia ja ranskalaisia perunoita
ja
PANNACOTTA
Vaniljalla maustettua kermavanukasta ja kauden lisukkeet

Tulosta Rosson menu >>

Tilausravintola Satakunta Sali

Gallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI

Ryhmille (min. 30 hlöä)

ALKUUN:
Samettinen maa-artisokkakeitto ja juureslastuja

PÄÄRUUAKSI:
Ylikypsää häränrintaa punaviinikastikkeella
tai
Paistettua lohta hollandaisekastikkeella
tai
Paistettua tofua hummuksella

Ruusukaali-sienipaistos
Palsternakka-perunapyree

JÄLKIRUUAKSI:
Kinuskipannacotta karpalohillokkeella

Tulosta Satakunta Salin menu >>

ajankohtaista

Paradox -kuunnelmalle voitto Radiogaalassa!

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI