Teatterin turvallisuusohjeistus

Tervetuloa turvallisesti teatteriin

Katsojiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tutustu alla oleviin yleisöohjeistuksiin jo etukäteen.

Lipun osto

Ostamalla lippusi Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti myyntipisteissä. Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta poikkeusviestintä tavoittaa sinut.

Mikäli haluat asioida henkilökohtaisesti lippukassallamme, se on mahdollista. Kassan tuntumasta löytyy käsidesipisteitä ja kassoilla on pleksilasit suojaamassa virkailijaa ja asiakasta. Käytäthän mahdollisuuksien mukaan korttimaksua.

Viikosta 37 alkaen lipunmyyntiin liittyvät koronarajoitukset lieventyvät Porin Teatterissa. Myymme syys-lokakuun esityksiin lippuja 75% katsomoiden kokonaispaikkamäärästä. Marraskuun alusta alkaen lipunmyyntiä koskevat rajoitukset poistuvat.

 

Saapuminen teatteriin

Varaathan teatterikäyntiisi reilusti aikaa. Saavu teatteriin vain, jos olet täysin terve. Jos tunnet itsesi sairaaksi, jää kotiin lepäämään. Jos olet juuri palannut ulkomailta Suomeen, siirrä teatterissakäyntisi myöhäisempään ajankohtaan. Sairastapauksissa teatteri vaihtaa jo ostetut liput maksutta uuteen näytäntöön. Jos tunnet koronaviruksen oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit kuluitta vaihtaa lippusi tulevaan esitykseen vielä esityspäivänäkin.

Desinfioi kätesi heti saapuessasi aulaan. Voit myös pestä kädet wc-tiloissa, joita löytyy sekä permantotasosta että 2. kerroksesta. Käsidesipisteitä on sijoitettu ympäri teatteria. Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaasi. Myös henkilökuntamme on sitoutunut tehostettuun käsihygieniaan.

Vaatesäilytyspalvelut

Vaatesäilytyspalvelut toimivat normaalisti. Poikkeustilan ajan narikkaan on asennettu pleksilasit suojaamaan vaatesäilytyksessä työskentelevien ja katsojien välistä kontaktia.

Kasvomaskit

Teatteriin saapuvalta yleisöltä edellytetään kasvomaskin käyttöä, ellei asiakkaalla ole maskin käyttöä estäviä terveydellisiä syitä.  Varauduthan ottamaan mukaasi oman hengityssuojaimen. Jos maski kuitenkin unohtuu, vaatesäilytyksen yhteydessä on myynnissä Porin Teatterin logolla varustettuja kangasmaskeja. Myös kaikilla aulapalvelumme työntekijöillä on visiiri tai suu-nenäsuojus.

Tilojen siisteys

Kiinnitämme erityistä huomiota tilojen siisteyteen ja puhdistamme kaikkien yleisötilojemme kosketuspintoja tehostetusti. Huomioimme erityisesti wc-tilat, ovenkahvat, pöytätasot, hanat ja kaiteet. Vältä pintojen turhaa koskettelua. Hissi pyydetään jättämään liikuntarajoitteisten käyttöön.

Turvavälit ja jonotus

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidä riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Huomioi turvavälit (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa.

Katsomossa

Ovet katsomoon avataan 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Huomaathan, että turvavälien mahdollistamiseksi istumapaikkasi salissa ei välttämättä ole sama kuin lippuusi on merkitty. Teemme parhaamme löytääksemme teille toivottua sijaintia vastaavat paikat, turvavälit huomioiden.

Väliajalla

Väliajan kesto on 20 minuuttia, jonka aikana katsomon ovet pidetään auki. Katsomoon saa jäädä istumaan väliajaksi. Jos mahdollista, vältä turhaa liikkumista eri kerroksien välillä. Mikäli poistut väliajaksi salista, palaathan takaisin samalle paikalle.

Tarjoilut

Väliaikatarjoilu on saatavissa ainoastaan ennakkoon tilattuna. Tilauksen voi tehdä puhelimitse tai esitykseen saavuttaessa. Jonotustilanteita välttääksemme kahviotuotteita ei myydä enää väliajalla. Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään. Omien eväiden nauttiminen ei ole sallittua teatterissa.

Esityksen päätyttyä

Kun esitys päättyy, poistu rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen.

Henkilökuntamme neuvoo kaikissa kysymyksissä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tervetuloa turvallisesti Porin Teatteriin!

ajankohtaista

Mauri Kunnaksen menestysteos Koiramäen Suomen historia ensi-iltaan 23. syyskuuta

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840

TIEDOTE: Viikosta 37 alkaen lipunmyyntiin liittyvät koronarajoitukset lieventyvät Porin Teatterissa. Myymme syys-lokakuun esityksiin lippuja 75% katsomoiden kokonaispaikkamäärästä. Marraskuun alussa lipunmyyntiä koskevat rajoitukset poistuvat.

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI